Gymnastik hold

Gymnastikhold sæson 2021/2022

Gymnastikhold sæson 2021/2022

Sæsonstart uge 35 hvor ikke andet er angivet under hold. Du kan prøve 3 gange før du tilmelder dig holdet.

Familiegymnastik hold 1½ – 6 år 

På familie gymnastikholdet vil en blanding af leg og motorisk udvikling være drivkraften bag. Musik, leg og bevægelse er tre vigtige elementer i en sund og stærk udvikling af barnets motorik. Familiegymnastik er en kombination af disse elementer. Igennem leg, nysgerrighed og nye udfordringer skal dit barn sammen med dig udforske sanserne og kroppen. Det er en unik oplevelse for både voksne og børn, at opleve og prøve nye udfordringer, samtidig med at stimulere sanser og have god kvalitetstid i gymnastikhallen.

Træningen vil blive bygget op på samme vis fra gang til gang med en kendt goddag-leg, en vekslende kort opvarmning, herefter deles børn efter alder til tilpasset alder leg på redskaber og samles så afslutningsvis med en kendt farvel-leg.

På gulvet skal der være  én forældre til de mindste børn. Forældre forventes at deltage aktivt med sit barn og derfor kommer man iklædt tøj man kan bevæge sig i. På holdet er ens eget barn i fokus, men der ønskes samtidig et godt fællesskab. Et krav er at barnet selv kan gå.

Vi forventer at forældre i det omfang, det er muligt, vil hjælpe med diverse opgaver. 

Prisen er gradueret om der deltager 1 eller flere børn fra hver familie.

Tid og sted
Onsdag  kl. 16.45-17.45
Sted: Hal 1 og 2 på Strib skole
Instruktør:  Didde, Anne Marie, Alberte m. fl.

Gymnastik for hjemmebørn og deres forældre 

Fri leg, læring og færden i gymnastikhal. Masser tumletid, udfordringer, god energi og bevægelse til musik i hallen.

Hjemmebørn i alle aldre er velkommen sammen med minimum en forælder,

Tid og sted
Mandag  kl. 09.00-11.00
Sted: Hal 2  Lillebælt Sport og Kultur Brændeskov

Seje piger og drenge 4-6 år

På dette hold skal vi lære nogle af grundelementerne indenfor gymnastik.
Vi vil øve os i at slå kolbøtter, stå på hænder, lave vejrmøller og andet sjovt…
Meget af den rytmiske gymnastik kommer til at foregå igennem lege, og på den måde skaber vi også en god holdånd og samarbejde mellem gymnasterne.
Og til sidst, men ikke mindst, så sætter vi stor pris på at forældrene venter udenfor hallen.
Så vi kan lære børnene selvstændighed og at nogle børn kan meget mere når mor/far ikke kigger på. Vi glæder os til en ny sæson med mange seje piger og drenge, som har lyst til at give den gas. Der kan komme omkostning til opvisningsdragt.

Tid og sted
Mandag kl. 17.00-18.00
Sted: Hal 2 på Strib skole (ny hal)
Instruktører: Sandra

Spirerne 0.-1.-2. -klasse

Grundet COVID nedlukning en del af sidste sæson tilbyder vi også 2. klasse piger og drenge at starte på dette hold.
Kan du lide sjov og leg, så kom og vær med!
Vi laver øvelser, så vi kan lære at lave vejrmøller, salto, flikflak, kraftspring og meget mere. Derudover vil vi lave mange sjove rytmiske lege og serier, hvor alle kan være med. Vi skal stå på hoved og hænder, varme vores kroppe op med skøre opvarmnings-lege, hvor vi bl.a. bruger bolde, faldskærmen og andre sjove redskaber. Når sæsonen slutter, vil vi vise forældre og andre, hvad vi har lært til træning. I kan fortælle jeres forældre, at I kan blive hentet i SFO og taget direkte til hallen af vores hjælpetrænere.
Meld dit barn til afhentning via tabulex i SFO.
Der kan komme omkostning til opvisningsdragt.

Tid og sted
Tirsdag kl. 16.00-17.00
Sted: Hal 2 på Strib skole (ny hal)
Instruktører: Carsten

Springmix 2. – 4. klasse

På dette hold er der plads til både nye og erfarende gymnaster. Vi skal have det sjovt med rytme, dans og spring. Du får gang i kroppen, med sjov opvarmning, spændende dansetrin og rytmiske serier. Vi kommer til at arbejde med spring på bane og i trampolin som fx salto, flik falk, kraftspring og overslag.
I løbet af sæsonen laver vi en overnatning og sikrer max hygge og godt sammenhold for alle. Holdet deltager selvfølgelig i foreningens egen opvisning, men også i en DGI-opvisning. Der vil kunne komme en ekstra udgift på 100-200 kr. til opvisningsdragt.
Springmix 2-4 klasse er et godt springbræt til Strib junior hold.

Tid og sted
Tirsdag kl. 17.00-18.30
Sted: Hal 2 på Strib skole (ny hal)
Instruktører:  Morten

Junior springmix fra 5. klasse

Er du vild med at springe? Det er vi også! Vil du gerne lære at springe? Det kan vi hjælpe dig med. På Strib Juniormix 5+ skal vi springe og bevæge os, men frem for alt have det sjovt. For os er det ikke vigtigt, hvor god du er til at springe, du skal bare have lyst til at lære og lave spas og løjer.
Vi vil primært springe på airtrack (som er en lang og en smule hård hoppeborg) og i minitrampolin (en lille trampolin man løber hen til). På airtracken kan man lave spring som flik flak og kraftspring mens man i mini-trampolinen kan lave saltoer og halv skruer. Kun fantasien og din lyst til at lære, sætter grænser.
Vi afrunder sæsonen med 2 opvisninger (en i Strib og en i Middelfart) hvor vi viser jeres forældre og bedsteforældre alt det I har lært.
Vi er tre unge mennesker, som altid har gået til gymnastik og VI ELSKER DET!
Vi har alle været på gymnastik efterskoler, hvor vi har brugt meget tid med spring. Derfor er vi mega klar til at lære alt det fra os vi har lært der, hvilket vi glæder os meget til.

Jeg er Annabell og jeg er 17 år gammel. Jeg har gået på Vesterlund efterskole, og har tidligere haft med træning af gymnastikhold. Jeg springer selv, men er også vild med rytme. Jeg glæder mig enormt meget til at bygge et hold op og hjælpe dig med at være en del af noget fedt!

Mit navn er Mikkel jeg er 17 år gammel, jeg har lige afsluttet mit år på Flemming efterskole. Jeg har haft hold tidligere, og er mega klar til at lære fra mig og hjælpe dig.

Mit navn er Oskar. Jeg er 18 år gammel og trænede også sidste år holdet her. Selvom jeg er næsten voksen er jeg utroligt glad for at have det skægt og siger ikke nej til en leg.
Når du kommer her, vil vi stå klar med åbne arme og give os fuldt ud, for at du kan få en masse fede træninger. – Samtidig skaber vi sammen med jer et fællesskab hvor du får opbakning til at udvikle dig.

Der kan komme omkostning til opvisningsdragt.

Tid og sted
Mandag kl. 18.00-20.00
Sted: Hal 2 på Strib skole (ny hal)
Instruktører: Annabell, Mikkel og Oskar

Herrer-motion

Dette hold henvender sig til mænd i alle aldre, der har lyst til at få pulsen op og sved på panden i samvær med andre. Her tilbydes en time med alsidig gymnastik til musik. Der bliver lagt vægt på styrketræning af kroppens muskler. Herudover trænes kondition, balance og koordination. Der afsluttes med udstrækning.

Tid og sted
Mandag kl. 18.30-19.30 Bemærk ny tid 
Sted: Hal 1
Instruktør: Dorte Hinke

Damemotionshold

Et hyggeligt formiddagshold for damer i alle aldre med god alsidig gymnastik til inspirerende musik. Vi får arbejdet hele kroppen godt igennem i et tempo og niveau, hvor alle kan være med. Vi arbejder med brede elastikker og redondobolde.

Tid og sted
Tirsdag kl. 10.00-11.00
Sted: I salen i Strib Fritids- og Aktivitetscenter (Brændeskov)
Instruktør: Annelise Hansen