Badmintonhold

Badminton sæson 2021/2022

Ungdomstræning:

I Strib Badminton & Gymnastik (SBG) tilbyder vi træning på ungdomshold for årgangene 2011 og ældre. Er dit barn yngre end dette – eller har hun/han ikke lyst til at være en del af holdtræning – må vi henvise til ’Spil-med-dit-barn’ tiden om tirsdagen.
I SBG skal badminton først og fremmest være en sjov og udviklende fritidsaktivitet i en atmosfære, hvor vi har det godt sammen. Holdene er inddelt efter alder, og på hvert hold er der således plads til både nybegyndere og øvede – alle er velkomne, bare man har lyst til at udvikle sine evner med ketcher og fjerbold. Vores dygtige trænere bestræber sig på at tilrettelægge en træning som alle får noget ud af, og vi har fokus på masser af teknisk træning krydret med leg og øvelser, der skal styrke både benarbejde, teknik og taktisk forståelse – og for de ældste spillere også noget fysisk træning. Hvis der er interesse blandt spillerne (og opbakning fra forældrene) vil vi tilmelde hold til holdturneringen på et passende niveau, ligesom vi selvfølgelig hjælper med at finde nogle gode stævner. Det er helt frivilligt, om man ønsker at deltage i holdkampe og stævner. Bolde er inkluderet i kontingent. Klubben har ketcher til udlån.
Foruden den ugentlige træning vil der i løbet af året komme nogle ekstra tilbud på udvalgte fredage, ligesom vi planlægger et overnatningsarrangement, noget ’julehalløj’, klubmesterskaber mv.
Vi træner i sæsonen 2021/22 om mandagen i Strib Fritids- og Aktivitetscenter og om torsdagen i hallen ved Strib Skole (hal 2).

Tid og sted:
Mandage i tidsrummet 17.30 – 20.00 i Strib Fritids- og Aktivitetscenter (Brændeskov)
Torsdage i tidsrummet 16.00 – 19.30 i hal 2 på Strib Skole.
Find træningstiden/-tiderne for din årgang under ’Tilmelding’.

FleksiFjer (’Senior/veteran-holdet’):

På FleksiFjer er fokus lagt på sjove og- jævnbyrdige kampe. Her er der ingen fælles opvarmning eller teknisk træning, idet vi bruger de 1½ time på 3 runder doubler à 30 min. I hver runde har man nye med- og modspillere, og alle nyder vi godt af holdlederens fortræffelige evner til at matche spillerne og skabe lige, drabelige opgør. Kampene er planlagt på forhånd, så det er en forudsætning for deltagelse på holdet, at man respekterer kravet om afbud til holdleder senest mandag middag. Bolde er inkluderet i kontingent.

Tid og sted: Mandage kl. 20.00 – 21.30 i hal 1 og 2 i Strib Fritids- og Aktivitetscenter (Brændeskov).
Holdleder: Preben Hejlesen

BOOK-BANE TIDER:

Alm. book-bane:
Her kan du booke en bane på en fast ugedag for hele sæsonen. Det står Jer frit for, om I vil spille single eller double. I skal selv sørge for bolde. Vi har forsøgt at tilbyde tider på forskellige dage og håber, at du kan finde lige præcis den tid, som passer dig. Hvis der mod forventning bookes for få baner i et tidsrum, forbeholder vi os ret til at kontakte dig med henblik på at flytte til en anden tid.

Tid og sted: Se mulige tider under ’Tilmelding’.
Kontaktperson: Flemming Andersen, mobil 2899 7812

Spil-med-dit-barn:

Føj en ny dimension til familiens kvalitetstid ved at dyrke sjov sport sammen med barnet/børnene – du vil blive elsket for det! På denne børnevenlige book-bane tid kan du spille ugentligt med dit barn/barnebarn (eller -børn). Tiden er forbeholdt børnefamilier, og vi kræver at bookingen laves i barnets navn (dvs. under 18 år). Som med alle andre book-bane tider har man ved booking betalt leje for en bane, uanset hvor mange spillere, I vælger at være om den, og I styrer selv spillet på banen. Har I behov for det, kan vi udlåne ketcher (både junior- og voksen str.) – kontakt i så fald Flemming.

Tid og sted: Kontakt Flemming
Kontaktperson: Flemming Andersen, mobil 2899 7812