Badmintonhold

Badmintonhold sæson 2018/2019

U9 (årgang 2010-2011)

På dette hold er der fokus på leg, skæg og ballade – men hele tiden med det mål, at vi stille og roligt skal lære badmintonens svære kunst. Der bliver mange forskellige slags øvelser og lege, og ikke alt er med ketcher og fjerbold. Klubben har ketchere til udlån, så vent med at investere til du har prøvet lidt, og vi har set, hvilken størrelse der passer dig. Bolde er inkluderet i kontingent.
OBS: Vi henter hver torsdag i SFO’en kl. 14.50. Forældre kan så hente børnene hos os fra kl. 16.00. Bemærk: for at SFO kan samle børnene til os, kræver det særskilt tilmelding i Tabulex.

Tid og sted

Torsdag kl. 15.00-16.00
Sted: Hal 2 på Strib Skole (ny hal).
Instruktør: Nanna Thomsen + Henriette Samsø + hjælpetræner

U11 (årgang 2008-2009):

Vi skal på dette hold fortsætte den tekniske træning krydret med leg og øvelser, der skal styrke både benarbejde, teknik og taktisk forståelse. Her er plads til både nybegyndere og øvede på holdet, bare du har lyst til at udvikle dine badminton-evner. Hvis der er interesse blandt spillerne (og opbakning fra forældrene) vil vi tilmelde hold til holdturneringen på et passende niveau, ligesom vi selvfølgelig hjælper med at finde nogle gode stævner. Det er helt frivilligt, om du ønsker at deltage i holdkampe og stævner. Fjerbolde er inkluderet i kontingent.

Tid og sted

Mandag kl. 17.30-18.45
Sted: Hal 1 i Strib Fritids- og Aktivitetscenter (Brændeskov).
Instruktør: Janus Daubjerg + hjælpetræner
Torsdag fra 16.00-17.00
Sted: Hal 2 på Strib Skole (ny hal).
Instruktør: Camille Sellebjerg + hjælpetræner

U13/U15 (årgang 2004-2007)

Vi viderefører de gode takter fra sidste år og fortsætter den tekniske træning krydret med leg og øvelser, der skal styrke både benarbejde, teknik og taktisk forståelse. Her er plads til både nybegyndere og øvede på holdet, bare du har lyst til at udvikle dine badminton-evner. Hvis der er interesse blandt spillerne (og opbakning fra forældrene) vil vi tilmelde hold til holdturneringen på et passende niveau, ligesom vi selvfølgelig hjælper med at finde nogle gode stævner. Det er helt frivilligt, om du ønsker at deltage i holdkampe og stævner. Bolde er inkluderet i kontingent.

Tid og sted

Mandag fra 18.45-20.00
Sted:Hal 1 i Strib Fritids- og Aktivitetscenter (Brændeskov).
Instruktør: Malthe Johansen + hjælpetræner
Torsdag fra 17.00-18.00
Sted: Hal 2 på Strib Skole (ny hal).
Instruktør: Flemming Andersen/Nanna Thomsen + hjælpetræner

FleksiFjer (“Senior/veteran-holdet”)

På FlexiFjer er fokus lagt på sjove og jævnbyrdige kampe. Her er der ingen fælles opvarmning eller teknisk træning, idet vi bruger de 1½ time på 3 runder doubler à 30 min. I hver runde har man nye med- og modspillere, og alle nyder vi godt af holdlederens fortræffelige evner til at matche spillerne og skabe lige drabelige opgør. Kampene er planlagt hjemmefra, så det er en forudsætning for deltagelse på holdet, at man respekterer kravet om afbud til holdleder senest mandag middag. Bolde er inkluderet i kontingent.

Tid og sted

Mandag fra 20.00 til 21.30
Sted: Hal 1 og 2 i Strib Fritids- og Aktivitetscenter (Brændeskov).
Holdleder: Preben Hejlesen

Seniortræning (inkl. U17)

På vores seniortræning ligger fokus på videreudvikling af finesserne i dit spil – samtidig med at der selvfølgelig også bliver tid til spillerunder. Her får man 1½ times træning i både single og double efter den klassiske opskrift (opvarmning + teknisk træning + spillerunder). Målgruppen er både vores ungsenior, og de senior/veteraner, der har niveauet og lysten til at sparre med de unge. Det er således en klar forudsætning, at man er motiveret for at øve slag, benarbejde, taktik og form. Det er ikke til gengæld ikke et krav, at man ønsker at deltage i holdturneringen, men vi har dog et håb om at der er opbakning nok til at tilmelde såvel et seniorhold som et veteranhold til turneringen. Kig evt. forbi i træningstiden før du tilmelder dig og tag en snak med træneren for at se, om dette tilbud er noget for dig!

Tid og sted

Torsdag fra 18.00 til 19.30
Sted: Hal 2 på Strib Skole (ny hal).
Instruktører: Flemming m.fl.

OBS: Hvis man ønsker at gøre brug af begge vores holdtilbud hhv. FlexiFjer og Seniortræning, er kontingentet for begge kr. 1.800,-. Rent teknisk skal man tilmelde sig både FlexiFjer og den Seniortræning, der hedder ’tillægspris’.

Book-bane tider

Alm. book-bane:
Her kan du booke en bane på en fast ugedag for hele sæsonen. Det står Jer frit for, om I vil spille single eller double, og om du vil have faste medspillere eller forskellige. I skal selv sørge for bolde. Vi har forsøgt at tilbyde tider på forskellige dage og håber, at du kan finde lige præcis den tid, som passer dig. Hvis der mod forventning bookes for få baner i et tidsrum, forbeholder vi os ret til at kontakte dig med henblik på at flytte til en anden tid.

Tid og sted

Se mulige tider under ’Tilmelding’.
Kontaktperson: Nanna Thomsen, mobil 4018 2981.

Spil-med-dit-barn

Føj en ny dimension til familiens kvalitetstid ved at dyrke sjov sport sammen med barnet/børnene – du vil blive elsket for det! På denne børnevenlige book-bane tid kan du spille ugentligt med dit barn/barnebarn (eller -børn). Tiden er forbeholdt børnefamilier, og vi kræver at bookingen laves i barnets navn (dvs. under 18 år). Som med alle andre book-bane tider har man ved booking betalt leje for en bane, uanset hvor mange spillere, I vælger at være om den, og I styrer selv spillet på banen. Har I behov for det, kan vi udlåne ketchere (både junior- og voksenstr.) – kontakt i så fald Nanna Thomsen.

Tid og sted

Se mulige tider under ’Tilmelding’.
Kontaktperson: Nanna Thomsen, mobil 4018 2981